Vakantiepark Giethoorn

Vakantie29-11-2023Sophia Door Sophia
7.8

Ooh, vakantie, heerlijk! Ik vind eigenlijk alle vakantiereizen leuk, of het nou een all inclusive vakantie is naar een lekker resort in Spanje, of een interessante stedentrip naar New York, of een skivakantie naar Oostenrijk, of een backpacktrip door Australië, of een berg beklimmen in Nepal: ik doe het allemaal!

Waar ik op let als ik een vakantie boek

De voorpret van een vakantie vind ik dus een van de leukste onderdelen. Ik bedoel, het is toch heerlijk om lekker een beetje rond te kijken op zoek naar de beste vakantiebestemming? Daar begint het voor mij meestal mee. Ik surf naar allerlei spannende bestemmingen. Zo bepaal ik waar de reis deze keer heen gaat. 

Daarnaast bepaal ik als een van de eerste dingen wat ik precies wil doen op reis. Soms heb ik echt zin in een actieve vakantie, zoals wintersport of hiken. Maar soms wil ik gewoon lekker op een strand liggen met een cocktail in mijn hand. 

Zo bepaal ik ook nog van tevoren hoelang ik wil gaan en hoe veel geld ik kan uitgeven aan mijn vakantie. En dan heb ik zo al met al inmiddels een aardig lijstje met wensen voor mijn volgende vakantie!

Waarom zou je kiezen voor Vakantiepark Giethoorn?

Heb ik eenmaal gekozen wat ik wil en kan, dan zoek ik daarvoor de beste aanbieder, bijvoorbeeld Vakantiepark Giethoorn. Er zijn allerlei redenen om voor een reisorganisatie te kiezen.

Ik kijk dan niet alleen naar de bestemming, maar ook naar de prijs. Want je wilt natuurlijk niet te veel betalen voor jouw vakantie. En er zijn heel veel verschillende aanbieders van soms precies dezelfde reizen, dus slim om goed te vergelijken! 

Ook vind ik het belangrijk om zeker te weten dat Vakantiepark Giethoorn betrouwbaar is. Je kunt daarvoor controleren of ze zijn aangesloten bij andere reisorganisaties en ondernemingen. Ook is het goed om reviews van eerdere klanten te lezen. Dat doe ik altijd wel even!

Ik vind het zelf heel handig dat ik bij Vakantiepark Giethoorn alles in één keer zelf online kan boeken. Je kunt gewoon zelf bepalen wat je precies wilt en dan de reis boeken en betalen. En dan aftellen totdat je je koffer of reistas kunt gaan inpakken…

Mijn ervaringen met Vakantiepark Giethoorn

Ik boek niet al mijn reizen bij Vakantiepark Giethoorn, want soms ga ik gewoon op de bonnefooi weg en dan zie ik wel waar ik terechtkom. Dan hoef ik dus niets van te voren te regelen. Maar voor ander soort vakanties, zoals stedentrips en all-inclusives, boek ik wel van te voren. In ieder geval de accommodatie en de reis ernaartoe. Dat doe ik dan bijvoorbeeld bij Vakantiepark Giethoorn. 

Meestal ga ik vooral voor een goede prijs. Heeft Vakantiepark Giethoorn een mooie aanbieding voor mij, dan ga ik daar wel even serieus naar kijken. En altijd goed de kleine lettertjes lezen, want voor je het weet moet je ineens vliegen vanaf een verre luchthaven en dan ben je toch weer duur uit! 

Maar ik vind betrouwbaarheid dus ook belangrijk. Bij Vakantiepark Giethoorn heb ik al vaker geboekt, dus ik vertrouw er dan wel op dat het de volgende keer weer goed gaat hier. Zou ik een nieuw bedrijf voor het eerst proberen, dan lees ik eerst nog wat reviews en controleer of dit een goede reisorganisatie is. En soms check ik ook nog even of ze bijvoorbeeld zijn aangesloten bij een grotere groep; stel dat ze failliet gaan, dan krijg ik toch mijn geld terug.

Mijn tips voor een perfecte vakantie!

Ik ben best vaak op vakantie geweest. Soms ver weg, soms dicht bij huis. Soms kort, en soms lang. Iedere vakantie is uniek! Ik kan net zo veel genieten van een simpel kampeeruitje met vriendinnen als van een uitgebreide road trip aan de andere kant van de wereld!

Het simpelste advies dat ik je kan geven: geniet! Je bent niet voor niets op vakantie! Dit klinkt misschien heel logisch, maar je zult je verbazen over hoeveel mensen er zijn die hun hele vakantie verpesten door overal over te zeuren of gewoon niet kunnen genieten omdat niet alles gaat zoals ze dat willen. Mijn tip: probeer dat allemaal los te laten en go with the flow! Volgens mij is vakantie er juist voor bedoeld dat je even weg bent uit je dagelijkse sfeer en daar hoort ook bij dat je je lekker laat meevoeren met wat de dag je brengt. Heerlijk toch!

Wat moet je doen als je vakantie bij Vakantiepark Giethoorn toch tegenvalt?

Helaas kan er van alles gebeuren waardoor jouw vakantie toch niet zo was als je vooraf had gehoopt. En daar kun je misschien wel helemaal niets aan doen. Balen! 

Ten eerste zou ik dan adviseren om te proberen ervan te maken wat ervan te maken valt. Is bijvoorbeeld het eten in jouw hotel heel vies? Ga dan ergens anders eten als dat kan! Je regelt dat dan achteraf wel weer met jouw reisorganisatie. Blijkt het strand verder lopen dan je had gehoopt? Zie het als een gratis workout! Blijkt jouw hotel bij aankomst helemaal  niet te bestaan? Oeps… ja dan heb je een wat groter probleem, dat je niet zomaar oplost met alleen wat positive thinking…

In zo’n geval moet je natuurlijk zo snel mogelijk contact opnemen met jouw reisorganisatie. Misschien is er wel een misverstand en heb je het verkeerde adres doorgekregen. 

Sowieso is het een goed idee om met klachten meteen contact op te nemen met Vakantiepark Giethoorn. Vaak kunnen ze dan direct helpen. Dat is altijd beter dan achteraf een klacht indienen en geen leuke vakantie te hebben!

Fijne reis!

Ik krijg zelf nu ik dit schrijf helemaal zin om op vakantie te gaan. Ik hoop jij ook als je dit leest! Niets zo spannend om het avontuur tegemoet te gaan en even de deur uit te kunnen, toch? 

Alvast fijne reis en een mooie vakantie!

Liefs, Sophia

Voordelen
  • Goede klantenservice
  • Prijs/kwaliteit prima in balans
  • De website doet precies wat je verwacht
Nadelen
  • Moeilijk kiezen
Dit bedrijf krijgt van mij een
7.8