Over mij

Hi there!

Mijn naam is Sophia. Dat betekent wijsheid in het Grieks. En ik zou graag mijn wijsheid met jullie willen delen! Niet dat ik denk dat ik erg wijs ben of zo, maar ik heb bij veel bedrijven veel ervaring opgedaan. En ik zou die ervaringen graag willen delen om je te helpen betere keuzes in het leven te maken.

Ik hou er echt niet van als bedrijven hun klanten niet goed behandelen. Sommige bedrijven zetten hun klanten gewoon urenlang in de wacht, ze accepteren geen retourzending, of het duurt gewoon een eeuwigheid om je geld terug te sturen. Erg frustrerend! En ze komen ermee weg, omdat ze het kunnen. En omdat niemand het echt weet.

Als ik online shop, een offerte ontvang of een vakantie boek, wil ik weten met welke bedrijven dat het beste kan. Maar hoe weet je welke bedrijven je kunt vertrouwen? Ik heb gemerkt dat recensies veel kunnen helpen, omdat ze een eerlijk verhaal te vertellen hebben.

Daarom heb ik mijn vrije tijd besteed aan het schrijven van veel recensies, speciaal voor jou! Mijn positieve en negatieve ervaringen met verzekeringsmaatschappijen, online winkels, reisorganisaties, datingapps, financiële bedrijven en meer kunnen je helpen kiezen waar je je geld wilt kopen en uitgeven.

Ik hoop dat mijn ervaringen je zullen helpen!

Sophia