Gaslicht.com

Energie29-11-2023Sophia Door Sophia
9.3

Energiemaatschappijen zorgen ervoor dat jij er warm bij zit als het koud is buiten. Ook zorgen ze ervoor dat je apparaten werken en dat jouw huis een thuis is. Maar wat zijn de verschillen tussen al die verschillende energiemaatschappijen? Hoe verschilt Gaslicht.com van haar concurrenten?

Het kan best wel een klus zijn om de juiste energiemaatschappij te vinden. Ik woon zelf in een koophuis en dat betekent dat ik dus alles zelf moest uitzoeken. Niet supermakkelijk! 

Maar wel leerzaam. Want ik voel me nu echt een expert op het gebied van energiecontracten en energiemaatschappijen. En ik deel mijn ervaringen natuurlijk graag met jou!

Waarom zou je kiezen voor Gaslicht.com?

Ik zag Gaslicht.com voor het eerst in een reclame. Ik wist toen eigenlijk nog niet echt waar ze voor stonden. Dus dat ben ik toen gaan uitzoeken. Vooral op internet, zoals op de website van Gaslicht.com. Maar ik miste eigenlijk iemand met persoonlijke ervaringen. 

Toch heb ik de stap genomen, want ze hadden toen gewoon de beste aanleiding voor mij. En nu ik eenmaal bij Gaslicht.com zit, kan ik zelf meer persoonlijke ervaringen delen! En dat doe ik natuurlijk graag in deze blog.

Gaslicht.com is een van de maatschappijen die je kunt kiezen als je stroom nodig hebt. Lees hier waarom het wel of juist niet een goed idee is om voor Gaslicht.com te kiezen. 

Want ik help jou graag een goede keuze te maken! Daarom geef ik je de informatie die je nodig hebt om de beste keuze te maken voor een energiemaatschappij, zoals: 

 • mijn persoonlijke ervaringen met Gaslicht.com
 • contactinformatie
 • soorten energiecontracten
 • prijzen van Gaslicht.com
 • de kwaliteit van de service van Gaslicht.com     

Mijn ervaringen met Gaslicht.com

Gaslicht.com vindt zelf natuurlijk dat zij de beste keuze zijn om energie bij af te nemen. Maar dat kunnen hun klanten natuurlijk beter beoordelen. Ik help je daarom graag verder!

Ik heb best veel meegemaakt met klantenservices en het afsluiten van abonnementen en energiecontracten. Daarom heb ik inmiddels heel wat ervaringen die ik graag met jou deel!

Zo kom je erachter hoe Gaslicht.com echt is. Zijn ze betrouwbaar en leveren ze wat ze beloven? Of hebben hun klanten minder positieve ervaringen? 

Zorgt Gaslicht.com voor duidelijk informatie? Leveren ze altijd en betrouwbaar? Zijn de prijzen laag? Ik vertel je graag het echte verhaal!

Zelf was ik bijvoorbeeld heel tevreden met hoe makkelijk ik online mijn energiecontract bij Gaslicht.com kon afsluiten. Een paar klikken en wat dingen aanvinken en het was geregeld. Allemaal digitaal!

Hoe ik het liefst contact maak met Gaslicht.com

Ik vind het zelf vooral heel handig als ik mijn zaken online kan regelen. Ik ben niet zo van het bellen namelijk. Je moet dan altijd ergens op een onhandige tijd bellen, bijvoorbeeld van 9:00 tot 17:00 en dan moet ik gewoon werken. En als je dan toch belt, dan word je in de wacht gezet. Heel irritant.

Online vind ik daarom veel handiger. Dan kun je lekker op je eigen tijd een beetje rondsnuffelen op zo’n website. Kun je goed rondkijken wat er allemaal aan aanbod is, wat voor soorten energiecontracten Gaslicht.com aanbiedt bijvoorbeeld. En dan een keuze maken. 

Sommige mensen vinden het juist fijner om een menselijke stem te horen. Die kunnen het beste een energiemaatschappij kiezen die ook telefonisch te bereiken is. Dan is het slim om dat mee te nemen bij het vergelijken: hoe goed is Gaslicht.com bereikbaar?

Heb je hulp nodig, dan vind je vaak je antwoorden online. Bijvoorbeeld in de FAQ (frequently asked questions). Wil je jouw abonnement stopzetten of veranderen? Dan vind je op de website een handleiding. Kom je er niet helemaal uit? Dan is er altijd wel een contactformulier of een e-mailadres om persoonlijk contact op te nemen. 

Of wat ik zelf ook heel handig vind altijd: een chat! Maar wel alleen als je dan persoonlijk kunt chatten met een echt mens. Want er worden ook wel eens van die chatrobots gebruikt, die dan niks begrijpen van wat je typt. Daar ben ik geen fan van, maar gelukkig worden ze wel steeds beter!

Wat moet je doen als de stroom uitvalt?

Oh no, het licht valt ineens uit! Je probeert het weer aan te klikken, maar er gebeurt niets… Dan blijkt het de stroom te zijn. 

Dat kan natuurlijk altijd en zomaar gebeuren. Heel vervelend. 

Ik heb het zelf nu twee keer meegemaakt dat de stroom uitviel. De eerste keer waren de stoppen doorgeslagen en die kon ik toen zelf vervangen). De tweede keer had de hele straat geen stroom en moest ik een paar uur wachten. 

Ik geef graag een paar tips die mij hebben geholpen toen de stroom uitviel. Wat kun je dan doen?

 • Neem contact op met Gaslicht.com. Zij weten vast wat er aan de hand is. Misschien is er een storing. 
 • Steek wat kaarsjes aan als het donker is geworden. Zo kun je toch zien! En zo maak je het meteen een beetje gezelliger in huis.
 • Houd de koelkast en diepvries gesloten, dan gaat de kou niet verloren en blijft je eten en drinken langer goed. Vooral belangrijk als je te maken hebt met een langere storing.
 • En mijn persoonlijke tip: kijk even op internet, bijvoorbeeld op Twitter of bij de plaatselijke nieuwswebsite. Want misschien is er wel een landelijke of regionale storing aan de hand. Bij mijn tweede stroomstoring zag ik toen al gauw dat de hele straat hetzelfde probleem had, en dat het dus niet aan mij lag. Pfieuw!

Voordelen
 • Goede klantenservice
 • Prijs/kwaliteit prima in balans
 • De website doet precies wat je verwacht
Nadelen
 • Moeilijk kiezen
Dit bedrijf krijgt van mij een
9.3