RocketLawyer

Diensten29-11-2023Sophia Door Sophia
8

Diensten hebben we allemaal wel eens nodig. Vroeger ging je daarvoor naar iemand die ergens een kantoortje had. Bijvoorbeeld een boekhouder. Of een belastingadviseur. Tegenwoordig kun je die dingen allemaal online regelen. 

Persoonlijk vind ik dat wel zo makkelijk. Niet alleen omdat je niet meer naar zo’n muffig kantoortje hoeft. Ook omdat er nu veel meer te kiezen én te vergelijken valt. En als er eentje niet helemaal bevalt, dan stap je zo over naar een andere aanbieder. Ik deel graag mijn ervaringen met jou, zoals met RocketLawyer en ook meer in het algemeen met online diensten!

Welke diensten kun je allemaal online regelen?

Er zijn allerlei diensten die je online kunt regelen. Bijvoorbeeld een boekhoudprogramma of een online uitzendbureau of een makelaar. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er tegenwoordig wel online een dienst voor afnemen!

Zelf heb ik inmiddels verschillende diensten online geregeld. Zo heb ik een schoonmaker op internet gevonden en daar ben ik heel blij mee! Ook regel ik mijn financiën via een boekhoudprogramma dat ik online kan gebruiken. En zelfs je eigen stylist kun je tegenwoordig online vinden. Zoals ik net al schreef; je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er een online dienst voor afnemen!

RocketLawyer als onlinedienstenverlener

RocketLawyer is zo’n bedrijf dat online diensten aanbiedt. Je kunt bij RocketLawyer terecht voor verschillende zaken. Het is goed om vooraf te weten wat RocketLawyer precies aanbiedt. En of jij daar wat aan hebt. En natuurlijk wil je ook weten of RocketLawyer een goed en betrouwbaar bedrijf is om mee samen te werken!

Mijn ervaringen met online diensten

Net zoals er heel veel verschillende diensten online te vinden zijn, zijn er ook heel veel aanbieders van online diensten. En die zijn helaas niet allemaal even goed of betrouwbaar. Lees het internet er maar op na!

Ik heb zowel goede als slechte ervaringen met bedrijven die online diensten aanbieden. Zo had ik eerst een ander boekhoudprogramma, maar dat werkte zo slecht, dat ik inmiddels ben overgestapt naar een andere. Ik verloor telkens gegevens in dat andere programma en de klantenservice kon of wilde totaal niet helpen. Heel irritant, dus ik ben daar gauw vertrokken! En wat ik nu gebruik, is veel beter!

Hetzelfde geldt voor de verhuursite waar ik ooit een kamer probeerde te zoeken. Maar de advertenties voor kamers in Amsterdam bleken helemaal niet echt of kwamen onbetrouwbaar over. Toen ben ik een andere kamersite gaan gebruiken, en had ik zo een mooie, betaalbare (en echt bestaande ;)) kamer gevonden. Dus het is duidelijk dat het ene bedrijf het andere niet is!

Tip voor als jouw online dienst niet goed werkt of als je niet tevreden bent!

Mijn tip is daarom: bevalt het niet, stap dan over naar een betere aanbieder! Het is wel altijd slim om eerst de klantenservice of een hotline te benaderen. Want misschien kunnen die gewoon helpen en is er daarna niks meer aan de hand. Misschien lag het wel aan jou of snapte je het programma gewoon nog niet zo goed. Dat kan natuurlijk. En als de klantenservice of een medewerker je dan daarmee verder kan helpen, en jij alles weer snapt, dan kun je natuurlijk alsnog heel tevreden zijn.

Maar als dat niet zo is, dan moet je vooral niet blijven proberen en extra geld uitgeven. Overstappen kan dan echt beter zijn! Voor mij is het altijd heel belangrijk dat een klantenservice goed kan helpen. Zeker bij een dienstverlener, want daar zijn ze toch voor?

Mijn ervaring met RocketLawyer

Ik zit nu al een tijdje bij RocketLawyer en tot nu toe bevalt dat goed. Ik was aanvankelijk wel een beetje voorzichtig voordat ik definitief de overstap naar RocketLawyer maakte. Want ik kende RocketLawyer nog niet zo goed en ja, je gaat toch geld uitgeven. 

Maar de website en het contact wekte bij mij vertrouwen, want dat zag er allemaal netjes uit vond ik. Zo ben ik dus klant van RocketLawyer geworden. Gelukkig bleek alles zoals verwacht en leveren ze gewoon wat ze beloven. Een goede reden voor mij om hier klant te blijven! Ik vind het vooral belangrijk dat het contact netjes en prettig verloopt. En dat alles duidelijk is en goed werkt. Zolang dat in orde blijft, blijf ik zeker van de diensten van RocketLawyer gebruikmaken!

Zijn online diensten wel betrouwbaar?

Het is helemaal niet gek als je je afvraagt of het wel betrouwbaar is om online een dienst af te nemen. Vroeger kende je misschien een schoonmaker omdat die ook het huis van je zus schoonmaakte. Van die schoonmaker wist je dan wel dat die betrouwbaar was. Op internet moet je nog maar afwachten wie je precies krijgt. 

Datzelfde geldt ook voor andere diensten die je online kunt vinden. Je weet niet altijd wat je krijgt. Het is dan ook van de aanbieder afhankelijk hoe betrouwbaar die is. Soms is eentje waar je nog nooit van hebt gehoord helemaal in orde. Maar het kan ook gebeuren dat je die juist beter nooit had kunnen leren kennen. 

Hoe weet je of een dienstverlener betrouwbaar is?

Het is belangrijk om altijd goed te controleren of een bedrijf betrouwbaar is. Maar dat geldt niet alleen voor dienstverleners! Kijk bijvoorbeeld of ze goede garanties kunnen afgeven; misschien zijn ze wel aangesloten bij een fonds of stichting.

Ook kun je reviews van klanten lezen. Die delen namelijk hun echte ervaringen. Ik deel hier alvast mijn ervaringen met RocketLawyer met jullie! Of vraag eens rond in je familie- en vriendenkring; hebben zij ervaringen met het bedrijf? Ook geldt altijd: krijg je er een raar gevoel bij of lijkt iets te mooi om waar te zijn? Denk dan nog eens goed na!

Diensten kunnen dus heel handig zijn om jou het leven gemakkelijker te maken. Maar dan is het wel belangrijk dat je de juiste aanbieders vindt. Misschien is dat RocketLawyer voor jou. 

Ik hoop dat ik jou weer verder heb geholpen met mijn blog!

Liefs, Sophia

Voordelen
  • Goede klantenservice
  • Prijs/kwaliteit prima in balans
  • De website doet precies wat je verwacht
Nadelen
  • Moeilijk kiezen
Dit bedrijf krijgt van mij een
8